Følg Kia Bil Norge AS

Kia Motors leverer biler til 2018 FIFA World Cup Russia™

Nyhet   •   jun 01, 2018 11:41 CEST

Kia Motors leverer en flåte på 424 kjøretøy til FIFA World Cup Russia™ som starter 14. juni.

Kia Motors er offisiell partner for FIFA World Cup Russia™ som starter 14. juni. Kia leverer en flåte på i alt 424 kjøretøy, og overleveringen ble denne uken markert med en seremoni på Luzhniki Stadium i Moskva hvor VM finalen spilles 15. juli.

Åpningskampen spilles 14. juni på samme stadion, og vertsnasjon Russland møter Saudi Arabia. Totalt er det 32 nasjoner som deltar i fotball-VM, og det spilles 64 kamper i 11 byer. Transportbehovet er stort, og blant bilene Kia leverer er luksussedanen K9, SUVene Sorento og Sportage, samt Ceed. Bilene benyttes til transport av spillere, dommere og delegater.

Tilstede på overleveringsseremonien var Jay Neuhaus, Head of Marketing Rights Delivery & Hospitality i FIFA, Eduardo Solis, Head of Partnerships and Promotions i FIFA, Alexey Sorokin, Chairman & CEO, FIFA Local Organising Committee, og football-legenden Nemanja Vidic, tidligere Manchester United, Spartak Moscow, og landslagsspiller for Serbia.

“Kia Motors har vært vår offisielle partner siden 2007, og vi er takknemlige for støtten vi får med et stort antall biler som vil dekke mye av transportbehovet til årets FIFA World Cup i Russland.” sier Jay Neuhaus, Head of Marketing Rights Delivery & Hospitality i FIFA.

“Kia Motors spiller en viktig rolle i at logistikken går "på skinner" under arrangementet. Bilene sikrer god flyt, og at vi enkelt kan transportere spillere, media og offisielle delegater gjennom hele turneringen. Både FIFA og Kia Motors deler stor begeistring for fotball, og vi gleder oss til å levere spenningen og den gode stemningen til fotballfans over hele verden.”

“2018 FIFA World Cup starter snart, og er et viktig arrangement for millioner av fotballfans over hele verden. Vi er glade for å kunne være med å gjøre fotball-VM til en suksess, og å kunne vise frem bilene våre til så mange gjennom dette store arrangementet.” sa Jeong Won-jeong, President for Kia Motors Russland.

Kia Motors gir fotballfans over hele verden flere muligheter til å ta del i fotball-VM med sin kampanje, "Get into the game" med ulike konkurranser. Blant annet vil 64 barn vinne, og bli ballbærere under fotballkampene, og det arrangeres også amatørturneringer for fotballag, hvor til slutt 16 nasjoner møtes i Moskva.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.