Følg Kia Bil Norge AS

Kia sørger for transport i ​FIFA Confederations Cup.

Nyhet   •   jun 12, 2017 15:15 CEST

Kia stiller med 83 biler til FIFA Confederations Cup 2017, som starter i Russland 17. juni.

FIFA Confederations Cup starter 17. Juni, og som FIFAs offisielle partner, leverer Kia 83 biler til transport under den internasjonale fotballturneringen. Den offisielle overlevering av bilene fant sted 8. juni, i en seremoni på Spartak Moscow stadium, hjemmebanen til laget med samme navn, og det russiske landslaget.

Åtte lag som kjemper om en plass i finalen som spilles i St. Petersburg 2. juli, og deltagerland er vinnerne av de regionale mesterskapene (Australia, Kamerun, Chile, Mexico, New Zealand, Portugal), sammen med regjerende verdensmester Tyskland, og vertsnasjon for neste års VM, Russland.

«FIFA Confederations Cup kommer som en forsmak på 2018 FIFA World Cup, og er en av de viktigste internasjonale fotballturneringene i år. Vi er glade for å være med på dette, og ser frem til å gjøre flere kjent med Kia gjennom arrangementet som følges av millioner av fans fra hele verden. ” sier Alexander Moynov, Adm. direktør for Kia Motors Russland.

Kia har vært samarbeidsparten for FIFA siden 2007, og i forbindelse med turneringen arrangerer Kia flere egne konkurranser. Blant annet en amatørturnering med femm’er lag, og en konkurranse hvor 16 barn blir offisielle ballbærere under hovedturneringen – en opplevelse for livet for de som vinner. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.