Følg Kia Bil Norge AS

Første skisser av helt nye Kia Picanto.

Pressemelding   •   des 22, 2016 09:18 CET

Nye Kia Picanto blir enda tøffere når den kommer i april 2017.

Kia Motors viser i dag de første skissene av helt nye Picanto. Dette er tredje generasjon av det som er en av Kias bestselgende modeller globalt.

Kias nyeste bybil har en ungdommelig og tøff design. Den beholder sine kompakte dimensjoner, men linjene har blitt skarpere og fargepaletten enda sprekere. Interiøret er topp moderne og bekvemt, med enda smartere oppsett enn tidligere. Nye Picanto kan i større grad enn tidligere spesialiseres etter kundens behov.

Nye Kia Picanto vises tidlig i 2017

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 50,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 44 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.