Følg Kia Bil Norge AS

Helt nye Kia Optima med raffinert interiør og nye løsninger.

Pressemelding   •   aug 26, 2015 16:30 CEST

Helt nye KIA Optima i europeisk utgave vises 15. september på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt, og kommer for salg i Europa i 4. kvartal 2015. Bilen har et moderne eksteriør, raffinert interiørdesign, romsligere kupé, ny teknologi og utstyr, samt effektive motorer.

Nye Optima får bedre kjørekomfort og kjøreegenskaper, og viderefører det sportslige utseende som har gjort den til en av Kias mest solgte modeller.


Se full pressemelding vedlagt med tekniske spesifikasjoner. 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.