Følg Kia Bil Norge AS

Kia cee’d nummer 1 million er produsert.

Pressemelding   •   mai 26, 2015 13:02 CEST

Kia cee’d nummer 1.000.000 er produsert, en milepæl for Kia. Siden introduksjonen for ni år siden har cee’d vært en viktig faktor for Kias vekst og suksess i det europeiske markedet.

Kia cee’d produseres eksklusivt for det europeiske markedet, og står for mer enn 21% av Kias totale salg i Europa. Mer enn 75.960 cee’d ble solgt i 2014, Kias nest mest solgte modell etter Kia Sportage, som også produseres i Žilina.

cee’d familien
Modellrekken består av tre utgaver; fem-dørs, stasjonsvogn, samt den sporty 3-dørs pro_cee’d. I 2013 ble cee’d GT og pro_cee’d GT lansert, med sporty utseende og 1.6 ltr. turbo bensinmotor med 204 hk. 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.