Følg Kia Bil Norge AS

Kia cee’d oppgraderes

Pressemelding   •   jul 24, 2015 12:49 CEST

Kia cee’d står for mye av Kias vekst i Europa siden lanseringen i 2006, og modellen får nå en omfattende oppgradering. Kias europeiske designteam har videreutviklet og gitt cee’d et nytt og spennende utseende. Utvalget av motorer og drivlinjer blir større, og bilen er den første som får Kias helt nye 1.0 liters 3-sylindrede turbo bensinmotor.

I tillegg kommer nytt utstyr og forbedrede kjøreegenskaper. Endringene gjøres på hele cee’d rangen bestående av stasjonsvogn, 5-dørs og 3-dørs pro_cee’d, samt GT-versjonene.

Cee’d kommer også i en ny utstyrsversjon, GT Line. Her får man det sporty utseende til GT-modellene, samt mer sportslige kjøreegenskaper enn de konvensjonelle cee’d modellene.

cee’d blir også Kias første modell med den nyutviklede 7-trinns DCT-girkasse, da i kombinasjon med 1.6-liters CRDi diesel motor med 136 hk. Girkassen er satt opp med lavt forbruk og en sportslig kjørefølelse i manuelt modus, og med komfort i automat modus. Man får raskere skifter enn en tradisjonell automatgirkasse. 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.