Følg Kia Bil Norge AS

​Kia har Norges beste nybilgaranti.

Pressemelding   •   feb 08, 2018 10:42 CET

Administrerende direktør i Kia Bil Norge, Irene Solstad, med nylanserte Kia Stinger.

Forbrukerrådet publiserte i dag sin store bilgarantiguide 2018 som tar for seg garantivilkårene til de ulike bilmerkene. Som tidligere år tar Kia første plass og er kåret til merket med Norges beste nybilgaranti!

Den store bilgarantiguiden tar utgangspunkt i hvor forbrukervennlige vilkår importørene tilbyr på en rekke områder, og poengberegner disse. Undersøkelsen gir forbruker god oversikt over hvilke rettigheter de tilbys hos de ulike merkene.

«Kia har siden 2010 gitt 7-års fabrikkgaranti på alle sine modeller i Europa, noe som gir en ekstra trygghet til våre kunder. Vi har ytterligere forbedret våre vilkår siden forrige undersøkelse, blant annet får kunde lånebil ved garantireparasjon. Garantien følger bilen og videreføres til neste eier om bilen selges» sier Irene Solstad, Administrerende direktør i Kia Bil Norge.

Et merke i vekst
Kia er et merke i sterk vekst både i Europa og Norge, og 2017 ble et nytt rekordår.

«Kia har et bredt modellutvalg, og vi har biler i alle klasser med ulike drivlinjer. Moderne og prisbelønnet design, god kvalitet og gode utstyrspakker er attraktivt for kundene. Sammen med konkurransedyktig pris og Norges beste garanti er dette en bra pakke som flere og flere ønsker», sier Irene Solstad.

Kia er en av få bilprodusenter som satser på flere drivlinjer; hybrid-og plug-in Hybrid, elektrisk samt brenselcelle. Mot slutten av 2018 kommer en ny elbil fra Kia, Niro Electric, med forventet rekkevidde opp mot 500 km. (NEDC)

Link til Forbrukerrådets Bilgarantiguide 2018 vedlagt.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.