Følg Kia Bil Norge AS

Kia lanserer «DRIVE WISE», et eget merke for selvkjørende teknologi.

Pressemelding   •   jan 06, 2016 06:00 CET

Kia introduserer i dag «DRIVE WISE», et eget merke som omfatter Kias fremtidige førerassisterte systemer. (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS.)

Kia annonserte nylig sine planer om delvis selvkjørende biler innen 2020, og har som mål å lansere fullt selvkjørende biler innen 2030. Kia har fått tillatelse til å prøve ut selvkjørende Kia Soul Electric på offentlige veier i Nevada, USA.

DRIVE WISE sikkerhetsteknologi er under utvikling, og vises for første gang på 2016 Consumer Electronics Show i Las Vegas, 6-9. januar.

Se full pressemelding vedlagt for mer informasjon.

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.