Følg Kia Bil Norge AS

Kia lanserer helt ny crossover.

Pressemelding   •   jun 07, 2017 07:12 CEST

Kias helt nye kompakte crossover, Stonic, lanseres til høsten.

Kia lanserer Stonic, en helt ny modell i B-segmentet. Stonic er en iøynefallende kompakt crossover inspirert i form og funksjon av Kias større SUVer, og kommer for salg i andre halvår. Designen på taklinjen og railsene gir et sporty utseende, og baklysene understreker det unge og litt futuristiske.

Stonic har kompakte dimensjoner, lavt tyngdepunkt og kombinerer skarpe horisontale linjer med mykere flater. Også i kupéen er rette linjer, myke overflater og geometriske former benyttet. Interiøret er designet med fokus på teknologi og ergonomi, og har gode løsninger for maksimal plassutnyttelse.

Når Stonic kommer for salg, blir den modellen fra Kia med flest tilpasningsmuligheter etter kundens ønsker både innvendig og utvendig. 

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.