Følg Kia Bil Norge AS

​Kia lanserer ny Ceed crossover.

Pressemelding   •   mar 19, 2019 09:04 CET

Kia øker modellrekken i den populære Ceed-familien med en crossover. Ceed er en av Kias mest solgte biler i Europa.

Kia viser i dag den første skissen av en helt ny modell; en crossover som skal inngå i Ceed-familien. Fra utviklingen av Ceed startet for 15 år siden, har Kia hatt en åpen tilnærming og vurdert mange ulike karosserivarianter. Når de startet utviklingen av siste generasjon Ceed, fikk de europeiske designerne “frie tøyler” til å utforske flere muligheter.

En idé skilte seg veldig klart fra de andre, og Kia kan i dag vise skisser av en helt ny modell. “Det er en type bil vi føler veldig sterkt fortjener en plass i Ceed-familien. Den vil styrke modellrekken, og gjøre den enda mer spennende og attraktiv for europeiske kjøpere. Designen vil skille seg klart fra de andre Ceed modellene, og dette blir den neste overraskelsen fra Kia”, sier Gregory Guillaume, Vice President for Design i Kia Motors Europa.

Ceed rangen, med kombi, stasjonsvogn og nå sist Shooting Brake ProCeed, vokser fortsatt, og den nye modellen vil ytterligere øke interessen for Ceed. Den nye crossoveren vil vises, og navnet offentliggjøres, senere i år.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.