Følg Kia Bil Norge AS

Kia leverer flere hundre biler til UEFA EURO 2016™.

Pressemelding   •   jun 02, 2016 15:57 CEST

Kia Motors Corporation er offisiell sponsor av fotball-EM i Frankrike, og leverer flere hundre biler til UEFA (Union of European Football Associations) for å hjelpe til med avvikling av mesterskapet som starter 10. juni. Seremonien med overlevering av biler ble holdt på Saint-Denis stadium utenfor Paris, mandag 30. juni.

Kia har levert en flåte på totalt 447 biler bestående av Sportage, Optima, Sorento, Carens, Soul og cee’d, som skal transportere deltagere, dommere, offisielle delegater og VIP-gjester i løpet av UEFA EURO 2016™. 

“Kia Roadside Assistance Team’er også etablert, og serviceteamet vil gi døgnkontinuerlig support gjennom hele det månedslange mesterskapet.

“Fotball-EM er en av de største fotballturneringene i verden og følges av millioner av fans. Vi er veldig glade for å være en del av et så populært sportsarrangement.” sier Yong-Won (Bryan) Cho, Vice President Overseas Marketing Group , Kia Motors Corporation. 

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 50,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 44 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.