Følg Kia Bil Norge AS

Kia Optima i GT-versjon

Pressemelding   •   sep 15, 2015 08:00 CEST

Kia Motors Europe bekrefter i dag at det kommer en GT-utgave av Kia Optima med sterkere motor og mer sportslig oppsett. Bilen vises i dag på Frankfurt International Motor Show, og kommer for salg i 2016.


Sportslig design
Optima GT får et mer sporty utseende enn standard-modellen, som allerede står ut i segmentet med sin lekre design. Optima GT, som vises som en prototype på messen, har ny design på grillen, tøff utvendig styling og nytt felgdesign.

Innvendig vil vi finne det samme raffinerte interiøret som på standard Optima, men i en mer sportslig utførelse.


Dynamiske kjøreegenskaper
Kias globale R&D senter i Namyang, Korea, og det europeiske R&D senteret i Rüsselsheim, Tyskland samarbeider om utviklingen av nye Optima GT.

Kjøreegenskaper og ytelse vil samsvare med det kraftigere og mer dynamiske utseende, uten at det vil gå på bekostning av komforten man finner i den konvensjonelle modellen.

Optima GT er konstruert for europeiske veier og vil få elektronisk justerbare dempere. Større bremseskiver og en egen tuning av servostyringen vil forbedre kjøreegenskapene og kjøreopplevelsen ytterligere.

Optima GT vil få en 2.0 liters turbo bensinmotor (T-GDI). Flere tekniske spesifikasjoner kommer nærmere lansering neste år.


Nye Kia Optima i salg fra Q4 2015
Standardversjonen av helt nye Optima kommer for salg i Europa fra Q4 2015, og GT versjonen kommer i 2016. Optima-rangen utvides med enda en ny versjon inspirert av konseptbilen Kia SPORTSPACE som ble vist på bilmessen i Genève tidligere i år.

Full pressemelding og tekniske spesifikasjoner vedlagt i word-dokument.

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.