Følg Kia Bil Norge AS

Kia Proceed konsept avslørt før visningen på Frankfurt Motorshow

Pressemelding   •   sep 07, 2017 09:55 CEST

Proceed Konsept vises på Frankfurt Motorshow 12. september

Kia Motors viser i dag nye bilder av sitt Proceed konsept som avdukes på Frankfurt International Motor Show 12. september. Bilen er designet på Kias europeiske designstudio, bare 500 meter unna messen, og gir et hint om hvordan neste generasjon cee’d vil kunne se ut.

Konseptbilen viser en ny karosseritype for Kia. Den beholder det atletiske og sporty utseende fra dagens pro_cee’d, og kombinerer det med praktisk fleksibilitet. Konseptbilen er en modig visjon for et potensielt nytt medlem av den fremtidige cee’d familien.

“Vi ønsket å skape en helt ny modell til cee’d familien. Proceed konseptet viser hvordan DNA’et til pro_cee’d kan gjenskapes og revitaliseres for en ny generasjon av mer ytelsesorienterte førere», sier Gregory Guillaume, som er europeiske designsjef i Kia Motors.

Lav taklinje, kraftige proporsjoner og et kompakt design. Konseptbilen har et unikt "sharkblade" design som forsterker karosseriet i stedenfor B-stolper, og den er utstyrt med aluminiumsfelger på 20 tommer. Fargen ‘Lava Red’ er skapt ved å kombinere flere håndmalte strøk med lakk i sort, sølv med kom-effekt og rødt for en blank finish.

Kjørelyset er i dag et nøkkelelement i en bils identitet, men Proceed-konseptet bruker lyset på andre måter. Konseptet er designet med en lyslinie som lyser opp konturen av kabinen og ønsker velkommen når føreren nærmer seg bilen.

Selv om proporsjonene er nye, ser vi mange av Kias kjente designelementer, blant annet signaturgrillen «tigernesen», et panser inspirert av Stinger, og panoramasoltak i hele takets lengde. Hvert element viser konseptbilen som en virkelig moderne Kia.

Konseptbilen avdukes 12. september på Kias stand i Hall 9 på Frankfurt Messe exhibition centre.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.