Følg Kia Bil Norge AS

Kia Sorento godkjent som varebil

Pressemelding   •   aug 21, 2015 15:15 CEST

Helt nye Kia Sorento ble lansert i Norge i april, og har en sporty og eksklusiv design. Nå er Sorento godkjent som varebil, og vil bygges om i Norge.

Tredje generasjon Sorento har økte utvendige mål og lengre akselavstand enn før, og varebil utgaven vil ha god plass og romslig førermiljø. Bilen leveres med en 2.2 liters turbodiesel motor på 200 hk, med manuelt eller automatgear, og 4WD systemet Dynamax™. Tilsvarende som personbil leveres varebilen i to utstyrsnivåer: Active og Exclusive.

Allerede fra innstegsmodellen Active er bilen meget godt utstyrt.  Som alle Kias modeller har Sorento varebil garanti på 7 år / 150.000 km. 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.