Følg Kia Bil Norge AS

Kia utvider forhandlernettet

Pressemelding   •   sep 17, 2018 10:21 CEST

Sigurd Pedersen AS blir Kia-forhandler.

Kia Bil Norge har inngått forhandleravtale med Sigurd Pedersen AS på Sortland. De starter opp med Kia i slutten av 2018, med offisiell åpning medio januar 2019. Salgsdistrikt vil være Vesterålen.

Teknisk Bureau AS, som allerede er forhandler av Kia i Tromsø, tok over alle aksjene i Sigurd Pedersen AS 1. september. Eiendommen hvor bilforhandleren er lokalisert er også en del av avtalen, og er et viktig ledd i å utvikle bilhuset videre.

- Vi gleder oss veldig til å starte opp med Kia, som er et merke i god vekst med aktuelle bilmodeller i alle segmenter. Vi vil allerede fra i høst kunne vise frem et par biler, mens offisiell åpning først blir i januar 2019, sier Petter Løkken, daglig leder i Sigurd Pedersen AS.

Sigurd Pedersen AS ble etablert allerede i 1929, og er en av landsdelens eldste bilfirma. Firmaet har 20 ansatte og selger fra før konsernmerkene Peugeot og Mercedes-Benz. Lokalet som tidligere huset Coop, skal nå bygges om til utstillingshall for Kia.

- Vi er veldig glade for å ha signert kontrakt med Sigurd Pedersen AS, og er sikre på at de vil representere oss på en god måte i distriktet. Ny eier, Teknisk Bureau, kjenner vi godt fra før da de har vært Kia forhandler siden 2011, sier Irene Solstad, administrerende direktør for Kia Bil Norge.

- Teknisk Bureau og Sigurd Pedersen er begge selskaper med lang historie som bilforhandlere i Nord-Norge. Gjennom å styrke vår posisjon står vi enda bedre rustet til å møte endringene innenfor bilbransjen, og jobbe videre med å skape enda bedre opplevelser for våre kunder, sier Oddvar Antonsen, eier og styreformann i Teknisk Bureau AS.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Irene Solstad, Adm. direktør Kia Bil Norge

irene.solstad@kia.no mob: 93 20 93 60

Petter Løkken, Daglig leder Sigurd Pedersen AS

petter@sigurd.as mob: 90 11 33 01

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.