Følg Kia Bil Norge AS

​Kia viser de første bildene av helt nye Niro Electric

Pressemelding   •   mai 03, 2018 11:08 CEST

Nye Kia Niro Electric lanseres i Norge i desember.

De første bildene av kompakt SUVen Niro Electric viser en sporty design

Stilig og moderne eksteriør inspirert av designkonsept vist på CES 2018

Nye Kia Niro Electric med rekkevidde på mer enn 450 km*

Kia viser i dag sin helt nye Niro Electric på ‘International Electric Vehicle Expo’ i Jeju, Korea. Den sporty og praktiske kompakt SUVen Niro Electric kombinerer kjøreglede med iøynefallende design og funksjonalitet. Det er Kias designsentere i California og Namyang, Korea, som har utviklet bilen.

Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Bilen har en eksklusiv grill og LED kjørelysene har en design som skiller seg fra hybrid og plug-in hybrid variantene av Niro.

Niro Electric har Kias nyeste generasjon elektriske drivlinje, som benytter ny produksjonsteknologi utviklet spesielt for Kias elbiler. Niro Electric kommer med en 64 kWh lithium-polymer batteripakke, og måltall for rekkevidde er mer enn 450 km*, eller mer enn 300 km* med den mindre batteripakken på 39.2 kWh. (WLTP-målestandard)

For Europa vises Niro Electric første gang under Paris Motorshow i starten av oktober, og lansering i Norge blir i desember.

NB! Alle tekniske data er forventede måltall, og er avhengig av videre utvikling og typegodkjenning. Rekkevidden er kalkulert etter World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Alle tall kan endres.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.