Følg Kia Bil Norge AS

Kia viser de første bildene av helt nye Picanto.

Pressemelding   •   jan 04, 2017 08:28 CET

Nye Kia Picanto lanseres i mai 2017

Kia Motors viser i dag de første bilder av helt nye Picanto. Dette er tredje generasjon av en av Kias mestselgende modeller i verden.

Nye Picanto har en ung og energisk karakter, og det er Kias designsentere i Namyang, Korea og Frankfurt, Tyskland som står bak designen. Nye Picanto, her vist i Kias sportslige ‘GT-Line’ versjon, har dristigere linjer og et tøffere utseende enn utgående modell. Lengre akselavstand (15 mm) flytter hjulene ut og gir en selvsikker fremtoning. Nye Picanto har en sprekere fargepalett enn før, og kunder kan velge mellom hele 11 tøffe farger.

Innvendig er komfort og sikkerhet pakket inn i et moderne og raffinert interiør. I senter sitter en ny “flytende” berøringsskjerm med det siste av teknologi tilgjengelig. Også innvendig kan man velge mellom en rekke farger og materialer for å skreddersy bilen etter sine ønsker.

Nye Picanto vil ha bedre plass både i kupé og bagasjerom enn sine konkurrenter. Til tross for lengre akselavstand beholder den sine kompakte mål, og samme lengde på 3,595 mm som tidligere.

Helt nye Picanto vises for første gang på bilmessen i Genève i mars, og lanseres i Norge i mai.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 50,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 44 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.