Følg Kia Bil Norge AS

Kia viser de første bildene av sin nye HUV, Kia Niro.

Pressemelding   •   jan 11, 2016 21:47 CET

Kia viser i dag de første bildene av sin nye modell; den sporty Kia Niro. Bilen er helt ny Hybrid Utility Vehicle (HUV), som vil gi et frisk tilskudd i kompakt SUV klassen. 

Kia Niro har et sportslig og aerodynamisk karosseri, med de praktiske egenskapene til en kompakt SUV. Designen er utarbeidet under ledelse av Kias designsentre i California og i Namyang, Korea.

Niro er første modell basert på Kias nye dedikerte miljøplattform, og målet er CO2-utslipp under 90 g/km*, med en ny nedskalert bensin-elektrisk hybrid drivlinje.

Kia Niro avdukes for første gang på 2016 Chicago Auto Show i februar.

* Ved kombinert kjøring basert på New European Driving Cycle. Alle tekniske data er forventede mål, og er avhengig av videre godkjenninger

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.