Følg Kia Bil Norge AS

Kia viser ny elektrisk konseptbil i Genève.

Pressemelding   •   feb 21, 2019 08:58 CET

Kia utvikler nye modeller i raskt tempo, og på bilmessen i Genève viser de en helt ny elektrisk konseptbil.

Kia Motors Europe avduker en helt ny elektrisk konseptbil på Geneva International Motor Show. Det er Kias designsenter i Frankfurt som står bak konseptet, som viser at Kia tar et skritt videre i det stadig voksende elektrifiserte markedet.

“Bildesign handler om å begeistre og få hjertet til å slå litt raskere, og det er ingen grunn til at ikke dette også skal gjelde elektriske biler”, sier Gregory Guillaume, Vice President Design for Kia Motors Europe.

“Med den nye konseptbilen så vi for oss en elektrisk bil som ikke bare skal svare på kundenes behov rundt rekkevidde, ytelse, lading og kjøreegenskaper. Den skal også skape begeistring når du ser den, og gi deg litt høyere puls når du kjører den”, forklarer Guillaume.

Den nye konseptbilen avdukes på Kias pressekonferanse på Geneva International Motor Show, tirsdag 5. mars.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.