Følg Kia Bil Norge AS

Kia viser ny motorteknologi som gir bedre ytelse og reduserte utslipp.

Pressemelding   •   jul 05, 2019 14:33 CEST

Ny teknologi utviklet av Hyundai Motor Group sørger for økt ytelse, bedre drivstofføkonomi og mindre utslipp.

Fremtidige Kia-modeller vil leveres med helt ny motorteknologi, Continuously Variable Valve Duration (CVVD), utviklet av Hyundai Motor Group. CVVD optimaliserer både motorytelse og drivstofføkonomi, samtidig som den reduserer utslipp og er mer miljøvennlig.

Teknologien regulerer åpne- og lukketid av ventilen etter kjøreforhold, som gir 4% bedre ytelse, 5% forbedring i forbruk og kutter utslippet med 12%.

Sammen med den nye teknologien ble også Kias helt nye Smartstream G1.6 T-GDi motor vist frem, en fire sylindret turbo bensin motor med 180 hk og 265 Nm dreiemoment. Dette blir den første til å benytte den nye CVVD-teknologien.

For full pressemelding og mer teknisk informasjon se relaterte dokumenter nederst. 

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.