Følg Kia Bil Norge AS

Konseptbilen Kia Trail'ster avduket i Chicago

Pressemelding   •   feb 12, 2015 15:01 CET

Kia Motors America (KMA) avduket i dag konseptbilen Trail’ster e-AWD på 2015 Chicago Auto Show. Bilen er basert på Kias ikoniske modell Soul, og er en avansert CUV som er effektiv og lett - ideell for transport av passasjerer og alt av utstyr.

Både i form og størrelse er Trail’sters basert på eksisterende Kia Soul, men den har også klare likheter med tidligere konseptbiler som Track’ster og Soul’ster. Trail’ster har fått styling og en drivlinje som gjør den populære bybilen til en robust crossover.

Trail’ster har 1.6-liter 4-sylindret turbomotor med 185 hk og 250 Nm koblet til en sekstrinns automatkasse, som er matchet med en elektrisk motor som driver bakhjulene og gir assistanse på lav fart, forbedret akselerasjon og forbedret veigrep. Systemet gir forbedret drivstofføkonomi sammenlignet med standard firehjulstrekk, ettersom det trer i kraft kun ved behov.

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.