Følg Kia Bil Norge AS

Ny Kia-forhandler i Førde.

Pressemelding   •   sep 26, 2018 12:50 CEST

Stig Ole Høydal, nede til høyre, med 5 av sine medarbeidere i Mobile Førde.

Kia Bil Norge har inngått forhandleravtale med Mobile Førde AS i Førde. 
Mobile Førde AS er det nye navnet på Riko Førde AS etter at Mobile AS overtok virksomheten i mai 2018. Ny daglig leder er Stig Ole Høydal, og han har med seg syv ansatte som har jobbet i bedriften i mange år. Oppstart med Kia blir 1. november, med offisiell åpning i januar 2019.

- Vi gleder oss veldig til å starte opp med Kia, som vil være et merke som passer bra inn i distriktet. Vi har allerede fått på plass en utstillingsbil selv om vi ikke starter opp før litt senere i høst, sier Stig Ole Høydal, daglig leder i Mobile Førde As

- Førde har vært et åpent distrikt for oss, og vi er veldig glade for å få Mobile Førde med på Kia-laget. De er del av en større gruppering, hvor Mobile Elverum allerede selger Kia, og vi føler oss trygge på at de vil representere Kia på en god måte, sier Irene Solstad, administrerende direktør for Kia Bil Norge.

Mobile AS er en av Norges største bilforhandlerkjeder med 33 forhandlere og over 850 ansatte. Ole Grangaard i Mobile AS, ser frem til samarbeidet; - Vi vurderer KIA som et veletablert og nyvinnende bilmerke med en et stort vekstpotensial i årene fremover. Videre er erfaringene med organisasjonen hos Kia Bil Norge meget gode, hvilket sammen med førsteklasses produkter danner det beste utgangspunkt for et lønnsomt og interessant samarbeid.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Irene Solstad, Adm. direktør Kia Bil Norge
irene.solstad@kia.no mob: 93 20 93 60

Stig Ole Høydal, daglig leder Mobile Førde AS
Stig.Ole.Hoydal@mobile.no mob: 99 42 30 77

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.