Følg Kia Bil Norge AS

Ny konseptbil fra Kia på Frankfurt Motor Show.

Pressemelding   •   aug 30, 2017 09:06 CEST

Konseptbilen gir et hint om hvordan en fremtidig cee'd modell kan se ut.

12. september avduker Kia en helt ny konseptbil på Frankfurt International Motor Show. Bilen er designet på Kias europeiske designstudio, som ligger bare 500 meter unna messen, og gir et hint om hvordan neste generasjon cee’d vil kunne se ut.

Konseptbilen viser en ny karosseritype for Kia. Den beholder det atletiske og sporty utseende fra dagens pro_cee’d, og kombinerer det med praktisk fleksibilitet. Utviklet for en ny generasjon bilførere er konseptbilen en modig visjon for et potensielt nytt medlem av den fremtidige cee’d familien.

Konseptbilen avdukes 12. september på Kias stand i Hall 9 på Frankfurt Messe exhibition centre.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.