Følg Kia Bil Norge AS

​Snart vises neste generasjon Kia Ceed

Pressemelding   •   feb 06, 2018 09:00 CET

Tredje generasjon Kia Ceed vises på bilmessen i Genève 6. mars.

Kia viser en helt ny generasjon av Ceed på bilutstillingen i Genève 6. mars. I tillegg til den nye 5-dørs kombien vises også nok en fremtidig modell i Ceed-familien på messen.

Tredje generasjon Ceed er designet, utviklet og produsert i Europa, og får ny teknologi, nye motorer, et modent og atletisk design samt mer engasjerende kjøreegenskaper.

Nye Kia Ceed er designet på Kias europeiske designsenter i Frankfurt, og inspirert av sportsbilen Stinger har den fått et mer sporty og selvsikkert utseende. Nye Ceed er utviklet for bruk på europeiske veier, og overgår forgjengeren med tanke på kjøreegenskaper som er mer dynamiske og engasjerende. 

Navnet videreføres med en liten endring; cee’d blir Ceed, som står for utviklet for Europa (Community of Europe), med Europeisk Design. Nye Kia Ceed kommer for salg i Europa i Q2 2018. 

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.