Følg Kia Bil Norge AS

To priser til Kia i Red Dot Design Awards

Pressemelding   •   mar 30, 2015 14:16 CEST

Kia Motors design team har igjen fått heder i den årlige designkonkurransen Red Dot Awards, og får priser for utmerket produktdesign både for Kia Soul Electric og helt nye Kia Sorento. Red Dot Awards er en av de mest prestisjefylte internasjonale designkonkurransene i verden, og i 2015 feires 60-års jubileum. 

Juryen gir tittelen ‘Winner’ til Kia Soul Electric, mens Kia Sorento får ‘Honourable Mention’ som anerkjennelse for eksepsjonelle design detaljer. Begge biler har tidligere mottatt iF Design Awards, henholdsvis i 2014 og 2015. Kia Soul fikk også en Red Dot Award i 2014. 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 49,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 45 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.no) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.