Følg Kia Bil Norge AS

Topplassering for Kia i J.D. Power U.S. Initial Quality Study

Pressemelding   •   jun 21, 2019 09:17 CEST

Kia Sportage er inne på topp 10-listen over biler med minst feil, sammen med Rio, Forte og Soul. Ingen andre merker har så mange modeller inne på topplasseringer.

Den amerikanske kvalitetsundersøkelsen J.D. POWER U.S. INITIAL QUALITY STUDY er publisert, og for femte år på rad tar Kia topplassering av volummerkene. Inkluderer man premiummerkene kommer Kia på 2. plass.

Fire av Kias modeller er inne på topp 10- listen over biler med minst feil. I tillegg vinner flere av Kias modeller sin respektive klasse; Rio (småbiler), Forte (kompaktbiler), Sportage (liten SUV) og Sedona (Minivan).

“For 5. året på rad er Kia på topp i den anerkjente amerikanske kvalitetundersøkelsen, og det er vi selvfølgelig veldig stolte av", sier Irene Solstad, aministrerende direktør for Kia i Bertel O. Steen. 

"Resultatet sier noe om satsingen på produkt, utvikling og kvalitet Kia har gjort de siste årene”. 

I årets undersøkelse er 76.256 bileiere intervjuet om potensielle problem de har hatt på sin bil i løpet av de første 90 dagene etter kjøp. Respondentene hadde 257 ulike bilmodeller som fordelte seg i 26 segmenter, og bilene ble evaluert på kjøreopplevelse, motor, og en rekke områder relatert til kvalitet.

Her kan du lese mer om resultatene i J.D Power: https://www.jdpower.com/business/press-releases/2019-initial-quality-study-iqs

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 14 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 47 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.