Følg Kia Bil Norge AS

​Verdenspremiere for nye Kia Rio i Paris.

Pressemelding   •   aug 24, 2016 09:19 CEST

Når bilutstillingen Mondial de l’Automobile åpnes i Paris 29. september, viser Kia frem en helt ny generasjon av den populære bilen Rio.

Dette er fjerde generasjon Rio, og det er Kias designsenter i Tyskland og California som har ledet designprosessen, i tett samarbeid med designsenteret i Namyang, Korea.

Nye Rio har et skarpt design, med lenger panser, lenger akselavstand og en markant c- stolpe, dette gir et mer modent og balansert uttrykk enn forgjengeren. Det siste innen sikkerhetsteknologi og tilkobling vil være tilgjengelig i nye Rio, samt bedre og mer engasjerende kjøreegenskaper.

Med mer enn 473.000 solgte biler i 2015 er Rio Kias bestselgende modell på verdensbasis. For Europa starter produksjonen av Rio mot slutten av året.

Kias pressekonferanse på bilmessen i Paris starter klokken 14.45, torsdag 29. September i hall 3 på messeområdet Paris Expo Porte de Versailles.

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 50,000 ansatte og en årlig omsetning på nesten 44 milliarder US dollar.

Kia Motors Europe er den Europeiske salgs- og markedsorganisasjonen til Kia Motors Corporation.Med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland, betjenes 30 markeder i Europa.

Kia Bil Norge AS (www.kia.com) er ansvarlig for import og distribusjon av Kia i Norge, og er en del av Bertel O. Steen-konsernet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.